Englishdo my homework for me for free why do people do plagiarism emphatic order essays Deutsch Dansk Italiano Française Español Turkiye Ðóññêèé
R&T Stainless A/S
PRODUKTUDVIKLER  


PRODUKTUDVIKLER TIL LEGEPLADSER

 

Kan du udvikle og opfinde fremtidens legeredskaber til børn i hele verden? Vil du arbejde i en succesfuld virksomhed, som er kåret til 8-dobbelt SuperGazelle af Børsen? Og har du erfaring med at arbejde i metal, gummi/plast og skabe 2D- og 3D-modeller?

 

R&T Stainless er en eksportvirksomhed inden for metalindustrien, som primært designer, fremstiller og distribuerer komponenter til brug på legepladser. Vi står for udvikling, produktion og salg af vores varer, hvoraf en andel er eksport.

 

Du kommer til at arbejde i Glostrup i vores nye lyse, energirigtige domicil, som vi har vi fået den ”grønne initiativ-pris 2014” for. Vi fejrer i år vores 25 års jubilæum og glæder os til de næste 25 år. Da vi oplever stigende efterspørgsel, søger vi en ny produktudvikler, som vil skabe og videreudvikle legeredskaber til vores globale marked.

 

Produktudvikler til at videreudvikle og skabe nye legeredskaber

Du fokuserer – ligesom os – på kvalitet, innovation og udvikling. Du omdanner vores samt vores kunders behov og ideer til kreative og rentable løsninger, som skaber glæde og leg for børn i hele verden. Primært arbejder du i metal og gummi/plast, som er de materialer, vi bruger 80 % af tiden. I en selvstændig stilling med ansvar arbejder du med forskellige produktudviklings opgaver i en virksomhed med gode udviklingsmuligheder.

 

Du indgår i et lille, tæt team på 2 kollegaer, som du sparrer med og som omdanner ideer til produkter.

Du laver skitser og modeller i 2D og 3D. Vi står og skal købe ny 3D-software, så du bestemmer selv hvilket program, du arbejder i.

Du beregner hvilke materialer og dimensioner, du skal bruge, så vi er kosteffektive og vores produkter holder den høje kvalitet.

 

Erfaring og kunnen er vigtigere end uddannelsesbeviser

Du har mindst 5 års erfaring med metalfabrikation.

Du er hjemme i at skabe 2D- og 3D-modeller på skærmen, som vi kan sparre og bygge videre på.

Du er vant til at arbejde med metal og andre materialer samt deres tilgængelighed på markedet.

Du har erfaring med produktudvikling og optimering af ressourcer og serieproduktionsoutput.

Du er i stand til at fordybe dig i opgaverne og få dine kreative ideer tegnet og udviklet – med en stolthed over at gøre børn glade.

 

Er ovenstående dig, hører vi meget gerne fra dig.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Poul Marwaha på 39 56 34 73.

 

Send din ansøgning hvor du beskriver dig selv og dine hidtidige arbejdsopgaver med CV til job@rt-stainless.com. Mærk din ansøgning ”produktudvikler”. Vi indkalder løbende rette kandidater til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt. Alle ansøgninger behandles med diskretion.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 


R&T Stainless A/S - innovations 4 play
Formervangen 7-9, DK 2600 Glostrup, Denmark
Tel. +45 39563473
Fax. +45 39692384
info@rt-stainless.com
www.rt-stainless.com
Vision Team Typo3 CMS