Englishhomework assistance research proposal methods Deutsch Dansk Italiano Française Español Turkiye Ðóññêèé
R&T Stainless A/S
Om R&T Stainless A/S  



Om R&T Stainless A/S

 

Firmaet blev grundlagt i 1973 med hovedkontor og produktionslokaler i det centrale København.

Vores hovedbeskæftigelse bestod i at levere rustfrit stål udstyr til marine / bådindustrien i Danmark, Sverige, Norge og Frankrig. I 1985 kom der nedgangstider i Danmark og resten af Skandinavien. Det resulterede i faldende behov for bådudstyr og relaterede produkter.

 

I 1987 skiftede R&T Stainlesss produktområde, konsept og design og flyttede hovedkvarter og produktion til Søborg ca. 10 kilometer udenfor København.Samtidig omstrukturerede man firmaet til at være leverandør af legepladsudstyr i rustfrit stål, hvor man gjorde brug af den store know how på det rustfrie område. Vi var derfor stolt over at kunne præsentere vores høje kvalitets metoder fra bådindustrien til legepladsindustrien

Idag er vi een af de førende leverandører på det europæiske marked, med meget tilfredse kunder, som vi med glæde kan henvise til.

 

Vi tilbyder vedligeholdelsesfrie produkter med høj holdbarhed, hærværkssikre, omkostnings effektive komponenter med lang forventet levetid.

 

Alle R&T Stainless legeplads komponenter er designet og udviklet med henblik på salg til det kommunale regi. Vi kontruerer i henhold til EN 1176, langt de fleste af vores produkter er testet og godkendt af TÜV Product Service i München, Tyskland. Planlægning, Design og udvikling er varetaget af vores meget kompetente personale.



R&T Stainless A/S - innovations 4 play
Formervangen 7-9, DK 2600 Glostrup, Denmark
Tel. +45 39563473
Fax. +45 39692384
info@rt-stainless.com
www.rt-stainless.com
Vision Team Typo3 CMS